01 december 2018
Roden op de kaart: Onvoorstelbaar Roden

Vandaag lanceert de gemeente Noordenveld een communicatiecampagne om de centrumontwikkeling van Roden op de kaart te zetten. De campagne genaamd ‘Onvoorstelbaar Roden’ is ontwikkeld door reclamebureau 1609bold uit Zuidlaren. De campagne zet de veelzijdigheid van Roden op de kaart.

Centrumvisie
De gemeente Noordenveld werkt al een tijd aan de centrumvisie waarmee het centrum van Roden als geheel aantrekkelijker en daardoor toekomstbestendiger wordt gemaakt. Er zijn niet alleen plannen voor een andere inrichting van de winkelstraten, maar ook een betere aansluiting van het oude deel van Roden bij het centrum, voor de route naar de Vrijetijdsboulevard en voor de verschillende entrees tot Roden.

Onvoorstelbaar
Er is hard gewerkt aan een campagne die informatie geeft over de ontwikkelingen en projecten, maar nog belangrijker: een campagne die de inwoners en ondernemers betrekt bij de groei van Roden. We willen Roden een onvoorstelbaar aantrekkelijk dorp maken door verschillende verbindingen te leggen tussen ondernemers, maar ook tussen verschillende deelgebieden Een dagje Roden kan maar één reactie opleveren: “ónvoorstelbaar!”.

Wat houdt de campagne in?
Op roden.nl is een nieuwe website ontwikkeld waar alle informatie beschikbaar is over toekomstige projecten, over de deelgebieden en andere praktische informatie over Roden. Het omvat informatie voor inwoners, toeristen en (zakelijke) bezoekers. Daarnaast is er een gebiedskaart ontwikkeld voor de bezoeker van Roden. Meer informatie vind je op www.roden.nl.

delen via:

Meer nieuws