01 december 2018
De Roder Weihnachtsmarkt

Op zaterdag 8 december organiseert de Vereniging voor Volksvermaken Roden in samenwerking met het Winkelhart Roden voor de 13e keer een gezellige Weihnachtsmarkt rondom de muziekkoepel op de Albertsbaan in het centrum van Roden.

De Roder Weihnachtsmarkt kenmerkt zich als een sfeervolle kerstmarkt met vele hoogwaardige standhouders. De Roder Weihnachtsmarkt wordt omlijst met een uitgebreid muziekprogramma. Zowel in de muziekkoepel als op de markt zullen tal van koren en orkestjes sfeervolle kerstliederen ten gehore brengen. Daarnaast is er volop vertier met straattheater, is uiteraard ook de Kerstman aanwezig en mogen de allerkleinsten gratis gebruik maken van de kindermolen of de kunstijsbaan van 150m2. Ook de inwendige mens komt niks te kort op het gezellige horecaplein met tal van lekkere en typische Weihnachts lekkernijen.

Standhouders die graag een plaatsje op de Roder Weihnachtsmarkt willen bemachtigen kunnen zich nu inschrijven. Alle informatie en het inschrijfformulier vind je op onze website

delen via:

Meer nieuws